Leer en groei tijdens onze privé danslessen!

Inschrijfformulier

Je kunt ervoor kiezen om diverse dansstylen te combineren. Wij komen graag bij jou op locatie en anders graag aangeven of wij een ruimte voor je moeten reserveren. 

Dit formulier vraagt je om je naam en email adres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

Wat kun je verwachten van een privé dansles?

Altijd al Salsa, Bachata of Kizomba willen dansen maar kun je de tijd er niet voor vinden? Heb je wel eens groepslessen gevolgd maar zou je op korter termijn meer willen leren? Of zou jij misschien een vriend/vriendin die al kan dansen willen verrassen met coole moves? Dan zijn privélessen ideaal voor jou!

Tijdens een privéles is alle aandacht gefocust op jou. Je kan je vragen altijd stellen en je krijgt de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om in een korte tijd veel te leren. In onze lessen staat kwaliteit voorop. We leren je niet alleen wát je moet doen, maar ook hóe je het moet doen en ook heel belangrijk, we leggen je uit WAAROM je het moet doen. Op deze manier ga je het begrijpen en zo leren wij jou de juiste technieken zodat jij met iedereen kunt dansen. Of je nou een leider bent of een volger, of het nou gaat om Salsa, Bachata of Kizomba. Bij Latin Supreme ben jij aan het juiste adres!

De privédanslessen kunnen worden gegeven in Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda en omstreken.

Meld je nu aan voor een proef privéles en ervaar het zelf!