Over ons

Latin Supreme is een latin dance company met een sterke passie voor dans onder leiding van Adilson en Lisa.

Een aantal jaar geleden leerden Adilson en Lisa elkaar kennen tijdens een beginners les Salsa. Lisa was op dat moment al een zeer ervaren en technische danseres gespecialiseerd in klassiek ballet, jazz, modern, hiphop, showdance, streetdance en nog meer stijlen. Adilson had op dat moment dan wel niet een dansopleiding gevolgd maar is vanuit huis opgegroeid met salsa klanken en heeft het in zijn bloed zitten.

Adilson en Lisa hebben allebei in showteams gedanst en het duurde niet lang voordat ze gevraagd werden om deel te nemen aan meerdere docentenopleidingen, waarvoor ze met vlag en wimpel zijn geslaagd! Na een lange periode van het geven van groepslessen en andere activiteiten hebben ze besloten om een eigen dance company te starten om hun ervaring en kennis met jou te delen.

Latin Supreme staat voor kwaliteit, creativiteit, passie, danstechniek, connectie, muzikaliteit en plezier. In alle workshops en choreografieën komt dit terug. Tijdens de lessen en workshops worden alle technieken duidelijk uitgelegd en wordt er tijd gemaakt voor persoonlijke aandacht. Plezier hebben in dans is voor ons het allerbelangrijkst.

It’s all about Move, Laugh & Connect!

Onze Missie & Visie

Het doel van Latin Supreme is om iedereen van de bank af te krijgen, mensen dichterbij elkaar te brengen en om je even uit de dagelijkse sleur te halen op een leuke en uitdagende manier. Tijdens onze lessen en workshops focussen wij op het aanleren van de juiste technieken op een juiste en veilige manier, zodat de lessen en workshops voor jong & oud toegankelijk zijn én iedereen met elkaar kan dansen.

Wij kunnen niet wachten om onze passie samen met jou te delen!