Inschrijven

Dit formulier vraagt je om je naam en email adres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan

Wat kun je verwachten?

Jazz/Modern is een combinatie van moderne dans en jazzdans.

Moderne dans is een verzamelbegrip voor verschillende zeer individuele danstechnieken. Bij moderne dans dient het lichaam als expressie- en communicatiemiddel en train je zowel de technieken uit de jazzdans als klassiek ballet. Moderne dans wordt meestal gedanst op gevoelige muziek waarbij met dans een verhaal wordt verteld.

Jazzdans heeft invloeden uit verschillende stijlen, technieken en toepassingen, wat jazzdans ook een goede basis maakt voor andere dansstijlen. Naast het aanleren van techniek, worden er ook spierversterkende en lenigheidsoefeningen gedaan. Jazzdans is een dansstijl waarin je je gevoel en emoties kunt uiten door middel van dans.

In deze workshop wordt er gebruik gemaakt van danstechniek en inleving. De danscombinaties (aangeleerde choreografieën) zullen gecombineerd zijn met deze twee dansstijlen. De danstechnische oefeningen helpen onder andere je lichaamshouding en coördinatie te verbeteren. Je leert je lichaam kennen en langzamerhand een eigen dansstijl te ontwikkelen. Een uitdagende les voor geest en lichaam.

It’s time to meet your inner dancer!

Pakketten

Workshop 1,5 uur

Maandag t/m donderdag
24
99
per persoon
  • Vanaf € 249,90
  • Prijzen zijn inclusief btw
  • Locatie in de buurt is inbegrepen!

Workshop 1,5 uur

Vrijdag of zondag
26
99
Per persoon
  • Vanaf € 269,90
  • Prijzen zijn inclusief btw
  • Locatie in de buurt is inbegrepen!

Workshop 1,5 uur

Zaterdag
28
99
per persoon
  • Vanaf € 289,90
  • Prijzen zijn inclusief btw
  • Locatie in de buurt is inbegrepen!

Onderstaande prijzen zijn een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Tevens zijn alle onderstaande prijzen incl. BTW en zaalhuur en reiskosten binnen een straal van 10 km. Na 10 km wordt er een km-vergoeding gerekend van € 0,19/km.

Offerte

Dit formulier vraagt ​​u om uw naam en e-mailadres, zodat we met u kunnen communiceren. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Raadpleeg onze Privacyverklaring om te zien hoe wij omgaan met uw gegevens.